Avantaje videochat


Avantajele videochatului

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Videochatul este job-ul ideal pentru oricine cauta independenta financiara si isi doreste sa castige banii pe care-i viseaza. Fie ca esti studenta sau o persoana care s-a saturat sa lucreze 12 ore/zi la un job prost platit, ne-ar placea sa te alaturi echipei de profesionisti a ''Studio MIAMI''. Aici vei vedea ce inseamna videochatul iar banii vor veni usor, intr-o atmosfera placuta.

Facem angajari videochat in Bucuresti si cel mai important este ca oricine poate fi model de videochat, insa doar alaturi de ''Studio MIAMI'' vei deveni un model de videochat de top. Vino in echipa de modele de videochat performante a studioului nostru!


In cadrul studioului de videochat ''Studio MIAMI'' vei beneficia de cazare, de un contract legal de munca, poti castiga bonusuri lunare, cadouri si multe alte beneficii. Alaturi de noi datele tale personale vor fi 100% confidentiale si nu in ultimul rand vei lucra la unul dintre cel mai apreciate studiouri de videochat din Bucuresti.

Angajam personal exclusiv feminin


Echipa Studio Miami

Angajari Videochat Bucuresti - 0729 995 272

''Studio MIAMI'' inseamna o super-echipa, tanara si profesionista, un mediu de lucru placut si relaxant, un studio de videochat modern dar elegant si dotari tehnice de ultima generatie. Echipa ''Studio MIAMI'' este compusa din personal dispus sa te ajute oricand ai nevoie. Suntem ambitiosi si dorim sa te ajutam sa ai cele mai mari incasari, intr-un mediu placut de munca.

La ''Studio MIAMI'' vei avea parte de comisioane progresive in functie de performantele tale! Programul este flexibil, astfel incat tu sa poti alege zilele cand vii la studio. In plus, avem foarte multe bonusuri pe care le acordam in fiecare luna modelelor noastre. Iti vom povestim mai multe detalii la interviu!

Te asteptam in echipa noastra!


Avantajele ''Studio Miami''

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Esti o persoana careia ii place sa vorbeasca si sa interactioneze cu oamenii? Atunci, vino sa lucrezi cu ''Studio MIAMI'' si sa faci ceea ce iti place! Cautam persoane comunicative si vesele, de minim 18 ani, cu un nivel de limba engleza conversational.

Daca esti persoana potrivita pentru noi, atunci iti putem oferi:

Bonusuri in functie de performanta

Cazare + bonus de angajare

Castiguri substantiale

Mediu placut de lucru

Plata la zi sau de doua ori pe luna

Studio Miami


Telefon: 0729 995 272


WhatsApp: 0729 995 272


Facebook: Studio Miami Agency


Instagram: StudioMiamiAgency