Intrebari frecvente


Studio Miami

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Ai o intrebare? Ajutorul este mereu la indemana. Aici gasesti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.

Pot castiga bani multi lucrand la Studio Miami?

Da, dar pentru a castiga mult trebuie sa fii implicata si serioasa. Te putem ajuta sa castigi mii de dolari pe luna. Depinde de tine!


Conteaza cum arat?

Desi este important sa arati bine, punem accent pe ingrijire si rafinament. Nu cautam manechine cu dimensiuni standard, ci mai degraba femei cu atitudine.


Exista polisibilitatea de a nu lucra la sectiunea adult?

Fireste! Studio MIAMI este renumit pentru training-ul de calitate oferit modelelor non-adult. De astfel, la aceasta sectiune de videochat, non-adult, am castigat si numeroase premii.


Pot face videochat de acasa?

In momentul de fata, nu. In cadrul Studio MIAMI ai la dispozitie traineri care te pot ajuta din toate punctele de vedere, decoruri fabuloase, care respecta toate regulile site-urilor cu care lucram. Aceste conditii sunt imposibil de realizat cu modelele de acasa.


Cat timp trebuie sa petrec online pentru a avea succes?

Cu cat petreci mai mult timp online, cu atat vei castiga mai multi bani din videochat. Ti-ai propus sa devii model de top si sa ai incasari mari? Noi te sprijinim in fiecare moment din cele 40 de ore de lucru recomandate intr-o saptamana.


Angajati si baieti?

Nu! Lucram doar cu modele de gen feminin.


Nu am experienta. Mai pot avea succes in videochat?

Desigur, dar asta depinde de tine! Vei beneficia de training si indrumare, din punctul nostru de vedere vei putea evolua rapid, important este sa iti doresti si sa muncesti pentru a atinge scopul propus.


Ce varsta este necesara pentru a ma angaja la Studio Miami?

Te putem angaja daca ai peste 18 ani impliniti. Videochatul este o activitate care se adreseaza persoanelor majore, motiv pentru care si tu trebuie sa fii majora.


Este necesar sa platesc ceva din propiul buzunar?

Absolut deloc! Nu vei plati nimic pentru serviciile oferite de catre Studio MIAMI, acestea incluzand sedinte foto-video profesionale, training, cursurile de make-up, cursuri de limba engleza si multe altele. Studio MIAMI asigura gratuit tuturor modelelor aceste servicii fara nici un cost.